نبات همان شيريني آشنايي است که ترکيبش با چاي دواي هر دردي ست. همه ما شايد اين تجربه را داشته ايم که در مواجهه با هر دردي خيلي ها خصوصا مادر بزرگ هايمان چايي نبات را به ما توصيه کرده اند. از اين رو شايد به جرأت بتوان گفت که نبات جزء جدانشدني آشپزخانه ي هر ايراني ست. در اين مقاله به طور کامل و شفاف طرز تهيه نبات را به صورت قدم به قدم همراه با عکس خدمت شما توضيح مي دهيم تا در منزل خود بتوانيد انواع نبات خانگي، رنگي، زعفراني و… را درست کنيد.




تهيه نبات در خانه آسان است. شما مي توانيد انواع نبات هاي تخته اي، چوبي و رنگي را در منزل تهيه کنيد. کليت طرز تهيه همه نبات ها يکي است. اين شيريني ساده براي کودکان نيز جذاب مي باشد و به عنوان يک آزمايش نيز مي توان براي کودکان اين کار را انجام داد و روحيه تحقيق و خلاقيت آن ها را افزايش داد. علاوه بر اين با توجه به فوايد نبات مي توانيد از نباتي که خودتان ساخته ايد استفاده کرده و از خواص آن بهره مند شويد.



آموزش قدم به قدم طرز تهيه نبات:



اکثر ما مي دانيم که نبات از محلول اشباع شده شکر و آب تشکيل شده است. ولي طرز تهيه نبات ممکن است زياد سخت به نظر نيايد. اما نياز به چند فوت کوزه گري دارد که با رعايت آنها مي توانيد به راحتي يک نبات داغ و خانگي  درست کنيد. به همين خاطر اگر به دنبال طرز تهيه نبات هستيد تمام مراحل زير را قدم به قدم اجرا کنيد.



مواد لازم براي تهيه نبات:



براي درست کردن نبات در خانه و تهيه يک نبات خانگي به مواد زير احتياج پيدا مي کنيد.




  • 500 ميلي ليتر آب

  • 1000 گرم شکر

  • رنگ خوراکي طبيعي در صورت تمايل

  • طعم دهنده طبيعي در صورت تمايل



براي تهيه مقادير بالاتر مي توانيد با حفظ همين نسبت نبات بيشتري توليد کنيد.



قدم اول)



ابتدا داخل يک ظرف آب را جوش بياوريد. سعي کنيد از آب تصفيه شده استفاده کنيد. چرا که ناخالصي هاي موجود در آب مي تواند از رشد بلورها را جلوگيري به عمل آورد.



قدم دوم)



شکرها را به آب اضافه کنيد. هر بار که شکر مي ريزيد يک بار هم بزنيد. هر چه شکر بشتري اضافه مي کنيد حل شدن شکرها بيشتر زمان مي برد. در صورتي که کمي شکر حل نشده باقي مانده با حرارت دادن به آب آن ها را به طور کامل حل کنيد.



قدم سوم)



محلول موجود را از روي حرارت برداشته و بگذاريد 15 الي 20 دقيقه خنک شود. نبايد هيچ شکر نامحلولي درون آب باشد.



قدم چهارم)



اگر تمايل داشتيد مي توانيد افزودني اي مثل زعفران ، دارچين يا زنجبيل و هر افزودني طبيعي ديگري به آن اضافه کنيد. فقط به اين نکته توجه داشته باشيد که رنگ يا طعم دهنده خود را به خوبي درون مايع هم بزنيد تا به طور يکنواخت در محلول پخش شود.



قدم پنجم)



محلول حاضر را درون يک ليوان استوانه اي و بلند شيشه اي بريزيد. انتخاب ليوان يا ظرف پلاستيکي به دليل امکان ذوب شدن ليوان و همچنين سرطان زا بودن جنس پلاستيکي در صورت برخورد با آب گرم توصيه نمي شود. ليوان يا ظرف را تقريبا تا قسمت بالاي آن پر کنيد. مراقب باشيد ليوان داراي آلودگي يا گرد و غبار نباشد.



قدم ششم)



تکه اي نخ را در وسط يک مداد يا چوب، دور آن بپيچيد. طول نخ بايد به اندازه اي باشد که بعد از گره زدن آن روي مداد و قرار دادن آن روي دهانه ليوان، تقريبا به ته ليوان برسد. به انتهاي نخ، يک گيره في گره بزنيد. اين مرحله بستگي به خلاقيت شما دارد و مي توانيد به جاي مداد و آويز از هر وسيله مناسب ديگري بهره ببريد.




فقط به اين نکته توجه کنيد که آويز به انتهاي ليوان نخورد چرا که کريستال هاي خوبي تشکيل نمي شود. نخ حتما مستقيم باشد. مداد هم بايد به قدر کافي بلند باشد که بتواند لبه ليوان را به طور کامل پوشش دهد.



قدم هفتم)



نخ يا چوب را ابتدا خيس کنيد و آن را به شکرهاي دانه درشت آغشته کنيد. اينکار باعث مي شود شروع تبلور به خوبي صورت گيرد.



قدم هشتم)



مداد را روي ليوان پر شده از محلول اشباع شکر قرار داده به طوري که گيره في با ته ليوان برخورد نداشته باشد. از طرفين هم مداد با نخ نبايد به ديواره هاي ظرف تماس داشته باشد.



قدم نهم)



ليوان را در فضايي قرار دهيد که تکان نخورد. بعد از يک هفته نبات شما کاملا شکل مي گيرد گرچه پس از يک يا دو روز، مي بينيد که بلورهاي کوچکي تشکيل مي شود. بعد از تشکيل بلور هاي کامل نبات، نخ را از محلول درآوريد و براي مدتي اجازه دهيد تا خشک شود و نبات شکل خودش را کامل بگيرد.




 


چگونه نبات درست کنيم؟

مي ,نبات ,کنيد ,ليوان ,تهيه ,يک ,را به ,مي توانيد ,تهيه نبات ,به طور ,را در

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

ملکا دانلود بانک لینک های دانلود فیلم ، دانلود سریال و دانلود آهنگ میباشد. کاشان حامی مطالب اینترنتی وبلاگ خبری شهر سبزوار seoloxseo تجارت افشاگر طالب شهادت لوله کشی و ابزار آن آرامش آفرینان پاسارگاد www.ravei.ir